top of page

Fint t(i)urfølge i bakgården

Elgjakta har startet, og bakgården her er et populært område for denslags. Det er vel bare på denne tiden av året at det er overhengende fare for å støte på mennesker i skogen «min».

Foreløpig har jeg bare sett masse ferske elgspor og ikke fotavtrykk etter store støvler fra karer i kamuflasjedrakter. Tok likevel på meg en fargerik lue, for sikkerhets skyld, og labbet noen kilometer innover. Det er et yrende og rikt fugleliv her. Flakset opp med både tiur, orr og røy. Også rovfuglen seilte over, det er et ørnereir i ei furu ikke langt unna.


Men denne karen holdt følge en god stund. Underholdende å ha den i øyesyn og tett på. Såpass lenge at jeg begynte å fantasere om en vilt bra middag, ble sulten og snudde. Hadde jeg hatt børse, tror jeg at jeg ikke hadde hatt hjerte til å skyte. Tror jeg.91 visninger

Comments


bottom of page