top of page

Bod - del to

Juni var tørr og varm. Juli er så langt preget av styrtregn. I går fikk jeg et smutthull med oppholdsvær, som det heter. Fundamentet kom på plass, etter en del knoting. Annekset, som boden skal bygges inntil, står ikke i vater. Men kom omsider frem til en løsning. Og nøye satt opp i forhold til målene på boden - som er et byggesett. Jeg tok et valg om å spare tid fremfor noen få tusenlapper jeg hadde spart på å bygge selv.

Det å plukke ut materialer hos forhandler og som gir minst mulig svinn med avkapp, og dernest sage alt for hånd er tidkrevende. Nå får jeg boden ferdig kappa. Jeg vil fiske ørret på fjellet og gå turer også. Så jeg har kjøpt meg tid med å velge byggesett. Nedsiden er at jeg får en bod ikke helt som jeg ønsker, men oppbevaringsplass under tak må jeg altså ha. Byggesettet ble endelig levert på døra denne uka. Det vil si nede på parkeringen. I går fikk jeg alt opp. På tirsdag er det meldt sol. Da skal jeg gjøre som da vi var små; bygge lego. Det blir gøy. Håper jeg.留言


bottom of page