top of page

Bod - del 1

Oppdatert: 15. jul. 2023

Hadde en plan om bare å gjøre små og nødvendige vedlikeholdsprosjekter i sommer. Men i dag gikk jeg på en liten byggesmell.

Det er fordi det minimalistiske livet på få kvadratmeter under tak krever mer tak. Hvertfall hvis en bor på en veiløs hytte. Man må nemlig ha en del ting for å få det praktiske livet til å gå rundt uten strøm og vann. Det er blant annet helt nødvendig å ha essensielle verktøy og diverse for hånden om noe skulle ryke. Større ting som aggregat og motorsag, og sager og økser, er selvsagt også helt basic. Og har man i tillegg glede av kortreiste eventyr som krever friluftsutstyr, ja så skal også telt osv ha plass under tak. Og plutselig har det i tillegg ballet på seg med syltetøyglass, utstyr til safting av bær, stæsh til kjøkkenhage….


På min femte sommer her er tiden overmoden. Jeg skal endelig bygge en man cave. Et she shed. Og smellen er ikke selve byggingen, men bæringen. Tør påstå at jeg er temmelig god til å fortrenge at alt faktisk først må bæres opp. Og det er i grunnen en bra egenskap, tenker jeg. Ellers hadde det ikke blitt noe av. I dag fikk jeg opp fundamentet. Resten av boden gjenstår. To be continued…Comentarios


bottom of page