top of page

Dusj


automat for dusjpolett
Brestua har dusj i kjelleren. Den starter ved å putte på en gammel polett, som koster 20 kr. Det blir 2 kroner og 50 øre minuttet, og det er det ingenting å si på.

Det er en uke siden sist jeg hadde besøk, da av bror og søs. Unnet dem at jeg tok en dusj. Denne helgen er det jentetroppen som dukker opp, så da får jeg sette meg i bilen og putte på poletten på Blestua igjen og skrubbe bort skogslukta for ny runde med beste Oslo-folk. Dusjpoletten koster 20 kroner og den varer i åtte minutter. Rekker både 2x shampoo og balsam, og ansiktsskrubb. Og så står jeg attpåtil og venter på at poletten skal gå ut.Jeg kan jo ikke stoppe krana når det er snakk om to tiere!


Jeg har forsåvidt et bad ved elva like ved parkeringen (og i bilen har jeg en bag med toalettsaker), men synes det begynner å bli litt hustrig og stå der i Evas drakt.


Har også kjøpt en badebalje (med sluk) for voksne og plassert den i et våtrom jeg har satt opp på hytta, men det har vært så travelt med andre ting at jeg enda ikke har fått trukket ledning fra solcellepanelet (som jeg kjøpte i januar og satte opp i juni) til dusjpumpa (som går på 12v-strøm).


Ellers er jeg ganske effektiv. Faktisk føles en åtte minutters dusj som en REN evighet. Hjemmedusjen blir vel to bøtter med riktig temperert varmt vann fra kasserollen på vedovnen (40 liter), som sikkert tilsvarer cirka to-fire minutter, så det kommer til å gå unna i vinter – under noen utvilsomt deilige, varme vanndråper.

Commenti


bottom of page