top of page

For enslige kvinner som har vært samboer med handy mann

Det beste med å krysse av for e n s l i g når sivil status må fylles ut, f.eks. ved søknad om lån til oppussing, er at jeg rett og slett er min egen herre. Og en herre, har jeg nå skjønt, kan ikke klare seg uten følgende: Brekkjern, vater og drill. Og en haug med andre ting! For ikke nevne butikker som Tess, Clas Ohlson, Biltema, Jula, Bauhaus, etc.


Jeg synes at en herre i snekkerbukse er ganske sexy, så jeg har kjøpt meg snekkerbukse. Men det er mest fordi jeg nå virkelig skjønner poenget med en snekkerbukse. Det er praktisk å slippe å bruke tid på å lete etter tommestokken, og igjen - en haug med andre greier. Ting jeg før ikke forstod poenget med å ha liggende. Dessuten, og først og fremst, snekkerbuksa sparer meg for klesvask (håndvask). En snekkerbukse har lov å være skitten. Så jeg er veldig fornøyd med snekkerbuksa mi, hopper inn i den med stor iver.


Nissan Xtrail stappet med materialer og verktøy
Et av mange lass jeg har båret fra bilen til hytta (1 km opp på sti).

Alt dette hadde jeg gått glipp av om jeg fortsatt hadde vært reddet av en handy mann når noe må fikses. For en handy mann gjør/kan gjøre en kvinne fullstendig hjelpeløs. Det er nok ikke vondt ment, tvert imot. Det hører vel med under erobrerinstinktet til en mann.
Så det beste, med å krysse av for e n s l i g, er at det er helt på høyde med da jeg skulle overvinne høydeskrekk og løp/gikk over over De Syv Søstre uten andre i sikte i fjellet. Det er ingen å ta ut angsten på, den spikern må du naile selv.


Så nå skal Karlsen ta seg en tur i boden. For Hytta Mi, og alt som følger med henne, kan være ganske krevende.
Comments


bottom of page