top of page

Bod - del tre av fire

Først ballet det på seg med byggeprosjekt bod. Dernest dro jeg på meg en forlengelse bak boden med platting og trapp til utedoen. Så sa sommerens styrtregn at jeg også bør bygge overtak i begge ender av boden. Dessuten vil jeg slippe å måke frem dodøra når den årstiden kommer.


Det tar minst dobbel så lang tid å gjøre alt alene. Og ett hode tenker litt treigere enn to. Takoverbygget ved doen er en nøtt fordi annekset, som boden er bygget inntil, ikke er i vater og det går ikke helt opp i høyden under takmønet på annekset. Men tror jeg nærmer meg en løsning der uten at det skal gå på bekostning av hverken høyden under overbygget eller takets bærevne i forhold til snømengder som helt sikkert kommer i tonnevis til vinteren. Straks det overbygget er ferdig skal jeg legge takplater over hele. I mellomtiden innredes boden mest mulig effektivt. Det skal bli en fryd å finne frem i sysakene, det er altfor mange løse skruer, blir sliten i huet av mindre.


Oppsummering, og hvor mye det hele har kostet, kommer i siste del. Fire bod-episoder får holde.Comments


bottom of page