top of page

Overbygg til 2100 kroner

Inkludert skruer og beslag. Og tre dager med mye banning.

Som vanlig her i gården tar ting dobbelt så langt tid når jeg bare har to armer. Men tør påstå at tommeltottene er redusert fra ti til fem fem siden jeg flytta hit. Et overbygg har jeg ønsket meg i fire år. Praktisk når det regner, og en sitteskygge på en solrik tomt.


Nå tenkte jeg at tiden var inne til å klare den bøygen det er å bygge et overtak alene. Som alltid er det en rekke hinder underveis. Taket på hytta er 24 grader. Det var ikke mulig å få til samme grad pga plunder under takmønet, så det nye overbygget er 23 eller 22 grader. Litt usikker. Men ellers står det så godt som i flukt. Og reisverket vedder jeg et overbygg til på at står til hytta faller. Jeg skal altså ikke lage flere enn dette ene overbygget. ...


Er skikkelig fornøyd med at jeg klarte det, til tross for en rekke skjønnhetsfeil. Men som gjør-det-selvere driver med; jukser med å dekke over med et kledningsbord her og der. Det viktigste er at dimensjonene er riktige. Og at det er tett. Denne er overdimensjonert for å tåle at kram snø av en eller annen grunn ikke skulle skli av.


Nå har jeg endelig utetaket mitt. Skål! Så kom bare; regn, sol og snø.Comments


bottom of page