top of page

Badstuehytte - del 2

Bygging og mekk på 47 sekunder

Først var det bæring. Denne uka kom bygging med godværet. Startet mandag med å kåle hele dagen for å få badstuerammen i vater og riktige diagonalmål. Natt til tirsdag og til langt utpå dag la jeg gulv og kom meg til slutt opp til takhøyde på egenhånd. Til stor overraskelse for brodern. For på onsdag kom han på dagstur. Han trodde han skulle hjelpe meg med å legge ramme og gulv. Han gikk rett på å legge ytter- og innertak. Og vi fikk satt inn vinduer og dør. Dernest sa det bom stopp da vi skulle begynne med pipa. Jeg har fått et skjøterør til pipa som ikke passer til utløpet. Så nå må jeg improvisere i takt med at jeg leser alle regler for avstand til vegg og isolerte og uisolerte stålrør, og i det hele tatt. Finner sikkert ut av det. For jeg har tross alt satt sammen noen Ikeaskap opp gjennom livet, så da skal jeg søren meg få til dette også. Innen snøen kommer neste uke. Da skal det ryke ut av pipa.ความคิดเห็น


bottom of page