top of page

Kose med kvist

Har ikke hatt behov for å fyre i ovnen mellom mai og oktober. Det er fem måneder uten vedforbruk. Med unntak av den mye brukte badstua, men den krever lite ved.


Jeg har hatt et stort lager med umulige furustubber. Fortsatt en del igjen. Nå er de tørre og sprø og litt enklere å få has på. Målet er å få tatt alle før snøen kommer. For det er mye ved på dem. For ikke nevne steinharde kvister store som baby-elefantføtter.


Har innarbeidet en koselig rutine med å ta noen kubber til Dagsnytt 18. Først spotter jeg ut dem jeg føler meg inspirert til å bli utfordret av, så kjæles de litt med - og begynner med øksa ytterst og jobber meg innover.

Blir mye fin opptenningsved også.

Og kubber i stua som avgir den mest fredelige duft på jord: kvae.Comments


bottom of page