top of page

Brakkepsyke

Å flytte til fjells uten strøm og vann og samtidig bygge seg en plass med en 43 kvm hytte kan fort skape en ny drøm: En stor bod! Eller hva med en hel låve!

Jeg må jo oppbevare alt verktøy og restmaterialer et sted. For ikke snakke om bildekk og sykkel. Og plenty med andre ting jeg trenger for å få den praktiske hverdagen til å gå rundt.


Det er et slags anneks her. På hele 5 kvm. En gammel brakke på hjul som ble frakta opp hit i 1970, før traktorveien raste og grodde igjen til en kronglete sti.


Brakka har jeg brukt til å pælme ting inn i, ofte i hui og hast for å rydde unna andre steder, og for styrtregn. Ble til slutt mentalt sliten av synet der inne, men viktigste var at jeg har manglet plass til overnattingsgjester. Jeg har hatt fire helger alene siden oktober, så behovet er påtrengende.


Tømte hele brakka forrige uke. Har bygd skap og dobbeltseng på rester av den nye badstua og den gamle køyesenga. Det begynner å ligne et system i sakene, ikke minst har jeg fått et ekstra gjesterom. Oppgraderingen kostet 1200 kr. Og syv dager alene med ryddings og snekrings - og en del banning. Så nå som julevasken endelig er tatt, kan påsken bare komme.


1 Comment


Savner du ikke selskap i den senga der 😂

Like
bottom of page