top of page

Ting - del 1

Oppdatert: 19. nov. 2018

Er det en ting jeg har brukt mye her på hytta, så er det drillen. Jeg kjøpte jo et oppussingsobjekt, og har fått et nytt og kjærlig forhold til verktøy. Ja, så mye at jeg finner drillbits istedenfor øreringer i toalettmappa.


Jeg bruker drillen støtt, og har derfor to batterier til drillen – det er alltid ett som er fulladet med det bensindrevne aggregatet. Ettersom det ikke er 230v støpsler på hytta, ga jeg bort alle de elektriske kjøkkenapparatene da jeg flytta. (Da slapp jeg også å bære dem opp fra bilen).

Jeg savner spesielt stavmikser, det brukte jeg mye i byen. Men så slo det meg her om dagen, da jeg drev og rørte litt sement i en murbøtte, at denne murvispen kan jo brukes som stavmikser også! Gud, så lur jeg er. Så her kjøres kokte grønnsaker jeg hadde for hånden, med drill og murvisp. Det ble for øvrig en smakfull base, til en chorizopølsesuppegryte i kveld. Ikke for syrlig, ikke for salt, ikke for søt, ikke for sterk. Og perfekt i konsistensen. (Søtotet, lilla gulrot, tomater, paprika, squash, løk, hvitløk, honning, chili, timian og salvie – og mulig et par sementrester.)

Comments


bottom of page